KitchenAid viert 100-jarig bestaan met actie

0

KitchenAid bestaat 100 jaar en viert dat met een vaatwasser-actie. Bij de aanschaf van drie inbouwapparaten, krijgt de klant een vaatwasser voor een klein bedrag ‘cadeau’.

In 1919 bracht KitchenAid de eerste keukenmachine voor thuis, gevolgd door de allereerste vaatwasser voor consumenten in 1949. Al snel volgden meer keukenapparaten en inmiddels is het assortiment compleet. De fabrikant kijkt uit naar de volgende 100 jaar, maar staat eerst nog even stil bij dit mijlpaal.

Vaatwasser voor 100 euro

De consument ontvangt bij aankoop van drie andere inbouwapparaten een luxe KitchenAid vaatwasser voor slechts € 100,-. Deze promotie geldt voor aankopen in de periode tot en met 31 december 2019.

De promotie is bedoeld ter ondersteuning van de verkoop van KitchenAid inbouwapparatuur. “De vaatwasser wordt bij de retailer in rekening gebracht voor het bedrag van € 82,64 exclusief btw”, legt KitchenAid uit. “Dit tarief geldt wanneer er minimaal drie andere inbouwapparaten voor de commissie/klant in dezelfde order worden besteld.”

Modellen

KitchenAid heeft vier modellen afwasmachines in het assortiment en ze doen allen mee aan de actie:

  • KDSCM 82141 Volledig geïntegreerde afwasmachine met bestekkorf en knop-bediening
  • KDSCM 82142 Volledig geïntegreerde afwasmachine met bestekkorf en touch-bediening
  • KDSDM 82142 NE Volledig geïntegreerde afwasmachine met bestek-lade en vaste deurmontage
  • KDSDM 82143 Volledig geïntegreerde afwasmachine met bestek-lade en slider deur voor lage plint

POS-materiaal

Speciaal om deze feestelijke promotie kracht bij te zetten heeft KitchenAid een luxe display ontwikkeld. Mochten er extra wensen zijn, dan staat de organisatie hiervoor open. Voor wie geen officiële  KitchenAid-dealer is, wil de fabrikant graag overleggen voor een passend voorstel, zodat de retailer toch direct van start kan gaan met de vaatwasser-promotie.

Leave A Reply