KitchenAid viert 100-jarig jubileum

0

KitchenAid viert komend jaar het 100-jarig bestaan. Een mijlpaal dat gevierd wordt met onder meer een speciale editie van de iconische mixer.

Toen ingenieur Herbert Johnson in 1908 een bakker brood zag kneden met een zware lepel ontstond het eerste idee voor KitchenAid. In 1919 lanceerde KitchenAid de eerste standmixer en nu bijna honderd jaar later viert KitchenAid haar jubileum met de lancering van de Misty Blue Stand Mixer. De zachtblauwe kleur is een knipoog naar een van de eerste kleuren die KitchenAid introduceerde.

Misty Blue

De Misty Blue Stand Mixer komt met een exclusieve keramieken kom en menghaak met flexibele rand. De kom is gemaakt van keramiek versterkt met titanium om afbikken, craquele en vlekken te voorkomen. De kom kan bovendien in de magnetron, in de oven tot 250 graden Celsius en is geschikt voor de vriezer.
De Limited Edition Heritage mixer is herkenbaar dankzij een witte sierstrip met het unieke logo voor de 100e verjaardag van KitchenAid.

Nostalgie

“Misty Blue heeft de klassieke stijl die een nostalgisch gevoel opwekt en tegelijkertijd inspireert in de keuken” aldus Julie de Crom, Country Manager KitchenAid Benelux. “Met de lancering van de Misty Blue staat het merk niet alleen stil bij onze geschiedenis maar vieren we ook alle KitchenAid liefhebbers die ons de afgelopen 100 jaar hebben geïnspireerd.”

Leave A Reply