Kleurrijke keukentoestellen in retro design

0

De retro keukenreeks van Schneider bestaat uit kleurrijke blikvangers. Achter het vintage design schuilt hedendaagse technologie.

Schneider heeft meerdere producten in het assortiment met de vintage look. Waaronder een serie koelkasten, magnetrons, waterkokers en broodroosters.

SL 130 TT A++

De kleinste koelkast is de SL 130 TT A++. De retro look wordt benadrukt door de bolle vorm van de koelkast, de handvaten van massief chroom en de metalen biezen van de opbergvakken.

De ‘Chef Zone’-laden moeten ervoor zorgen dat voedingswaren lang vers blijven. Flexibele deurvakken met chroomranden, plateaus van veiligheidsglas en de ledverlichting in het interieur maken het plaatje compleet. Deze koelkast is verkrijgbaar in vijf kleuren.

Grotere versies

De grotere koelkasten zijn (oplopend in grootte) de SL 210 DD A++, SL 250 CB A++ en SL 300 CB A++. De laatste heeft een koelgedeelte van 209 liter en een ruim vriesvak van 91 liter.

De SL 300 CB A++ is ook verkrijgbaar met het ‘Real NoFrost’-systeem. Dit verhindert ijs- en rijpvorming, zorgt voor een constante luchtcirculatie in het toestel en voorkomt vervelend en energieverslindend ontdooien.

De lichtzuilen aan beide kanten van het koelgedeelte zorgen voor een optimale verlichting. Tot slot is de koelkast uitgerust met een digitaal display, zodat men op de graad nauwkeurig de temperatuur kan aflezen en instellen.

Leave A Reply