Küppersbusch heeft drie nieuwe vaatwassers

0

Küppersbusch heeft drie nieuwe vaatwassers in het assortiment. Deze apparaten zijn uitgerust met enkele nieuwe functies, zoals als led-binnenverlichting en touch control-bediening.

De vaatwassers hebben energieklasse A++ en bieden ruimte aan 14 standaard couverts. Tijdens het wasprogramma doen ze stil hun werk: het geluidsniveau is slechts 42 decibel. Door de nieuwe touch control-bediening zijn deze vaatwassers gemakkelijker te bedienen; gebruikers hoeven de knoppen slechts lichtjes aan te raken om het gewenste programma te kiezen.

Verschillende modellen

De drie nieuwe Küppersbusch modellen verschillen ietwat van elkaar. Het model Profession+ G 6850.0 is voorzien van BrightLight, een zuinige led-binnenverlichting die in de bovenrand van de deur zit. Bij het openen van de deur wordt de binnenruimte van de vaatwasser verlicht.

De touch to open-functie van dit model zorgt ervoor dat de deur na een lichte aanraking vanzelf opengaat. Gebruikers kunnen de deur ook openen door deze even met hun elleboog of heup aan te raken, wat praktisch kan zijn als ze hun handen vol hebben of vingerafdrukken op het keukenfront willen voorkomen.

Tot slot heeft de Profession+ G6850.0 een nachtprogramma, dat een geluidsniveau van slechts 39 decibel heeft.

Extra large

De GX 6550.0 is met een breedte van 60 cm en een hoogte van 86,5 cm een ‘extra large’ vaatwasser. Hij is uitermate geschikt voor hele grote serviesstukken.

De modellen GX 6550.0 en G 6550.0 hebben overigens een flexibel frontpaneel, die ervoor zorgt dat de onderzijde van het deurpaneel niet tegen de plint van de keuken stoot – ook bij een lage plint of een hoog ingebouwde vaatwasser. Het frontpaneel wordt aan het scharnier bevestigd, waardoor de deur bij het openen naar boven schuift.

Leave A Reply