Kvik opent Deense designwinkel in Groningen

0

De Deense keukenfabrikant Kvik opent vandaag een nieuwe designwinkel aan de Rietdiephaven in Groningen. De vestiging wordt geleid door franchisenemer Anton Haakma (36) en beschikt over het volledige assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten.

De nieuwe winkel in Groningen is de 23ste vestiging in Nederland en biedt afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan.

Breed publiek

Het concept van Kvik zal volgens Haakma goed aanslaan bij het Groningse publiek. “De designs van Kvik zijn tijdloos en smaakvol en passen in uiteenlopende interieurs. Daarnaast zijn de producten betaalbaar, ook voor mensen met kleine budgetten. Of je nu een doe-het-zelf klant bent of volledig ontzorgt wil worden, iedereen kan bij ons terecht.”

De nieuwe winkel bevindt zich net buiten de stad aan de rand van het centrum. Haakma: “Ik ben heel blij met de locatie van de winkel. Het is goed bereikbaar en klanten kunnen gemakkelijk een bezoek aan het centrum combineren met een bezoek aan de winkel. Bovendien zitten we op een prachtige plek aan de haven.”

Openheid en transparantie

Haakma komt uit Leeuwarden en heeft al vele jaren ervaring binnen de keukenbranche. “Ik ben bij diverse keukenwinkels begonnen als verkoopadviseur waar ik uiteindelijk ben doorgegroeid tot leidinggevende.”

“Ik ken de markt uitstekend en ik heb in de loop der jaren veel waardevolle connecties opgebouwd. Openheid en transparantie staan voor mij voorop. De klant weet exact waar ze voor betalen. Zo houden wij onze klanten tevreden.”

 

Comments are closed.