Kvik opent keukenwinkel in Maastricht

0

De Deense keukenfabrikant Kvik opent een nieuwe designwinkel in de Beatrixhaven in Maastricht. De winkel wordt geleid door de Limburgse franchisenemer Robert (57) en zijn vrouw Anita Winkens (51).

De nieuwe winkel in Maastricht is de zevenentwintigste vestiging in Nederland en biedt afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan.

Anita en Robert Winkens, franchisenemers van Kvik Maastricht Het concept van Kvik zal volgens de franchisenemers goed aanslaan bij de Maastrichtenaren.

“De inwoners van Maastricht zijn divers en hebben uiteenlopende interieurs. De tijdloze Deense designs van Kvik passen door haar strakke lijnen en natuurlijke materialen in vrijwel elk huishouden.” vertelt Robert Winkens. “Ook heeft Kvik een duidelijke duurzaamheidsagenda en produceert het bedrijf sinds begin 2021 CO2-positief. Wat onze regio nog meer zal aanspreken is de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Dit vind ik erg belangrijk, want mensen hebben vaak lang moeten sparen voor deze uitgaven.”

De nieuwe winkel bevindt zich in het Noorden van Maastricht in de Beatrixhaven. Een omgeving met verschillende woonwinkels en waar je gratis kunt parkeren. “Zo kun je een bezoekje aan Kvik gemakkelijk combineren met een bezoek aan andere meubelspeciaalzaken.”

 

VEDA white van Kvik

Openheid en transparantie

Robert en Anita Winkens vormen samen de drijvende motor achter Kvik Maastricht. Door het bundelen van hun expertise en ervaring leiden ze de verschillende processen rondom de aanschaf van een product in de juiste banen. Robert Winkens is al heel wat jaren werkzaam in de keukenbranche. Zijn carrière is gestart bij een keukenwinkel in Maastricht, waarna hij in de loop van de jaren bij verschillende grote keukenspeciaalzaken heeft gewerkt. Zijn vrouw Anita heeft een administratieve en financiële achtergrond en is met de keukenbranche in aanraking gekomen door het bezoeken van beurzen.

Winkens: “Ons team bestaat uit ervaren ontwerpers die hun vak goed verstaan, waardoor wij mooie en slimme keukens kunnen leveren. We luisteren met aandacht naar de wensen van een klant, zetten dit op papier en ontwerpen vanuit hier hun droomkeuken.”

Comments are closed.