Lapitec introduceert variatie Musa collectie

0

De nieuwste collectie gesinterd steen van Lapitec lijkt op marmer en heeft aderen die helemaal door het materiaal lopen. Een andere eigenschap is dat het materiaal helemaal vrij is van silica.

Daarnaast is het vrij van harsen, verven en petroleumderivaten. Dit maakt het materiaal relatief milieuvriendelijk. Tegelijkertijd is het een duurzaam materiaal, omdat het tegen temperatuurschommelingen en chemicaliën kan. Lapitec gaat dus lang mee.

De Musa collectie bestaat uit de kleuren Bianco Atena, Bianco Guilia en Bianco Venere. Deze zijn recentelijk voor het eerst gepresenteerd tijdens de Cersaie 2021 en vullen de bestaande collectie aan.

Het zijn vooral de aderdiktes die de drie nieuwe kleuren doen verschillen. Bianco Atena heeft de meest subtiele dooradering en Bianco Venere de meest expliciete. De materialen zijn verkrijgbaar in diktes van 12, 20 en 30 millimeter en kunnen, net als de rest van de collectie, op maat gemaakt worden in de afwerkingen Lithos, Lux en Satin.

Lapitec is geschikt voor gebruik in het heel huis: van wanden, vloeren en gevels tot de bekleding van keukens en badkamers.

 

 

Comments are closed.