Lekker thuis ijsjes maken

0

LG werkt aan een machine die lekkere ijsjes maakt in elke gewenste smaak, zoals Nespresso dat doet met koffie. Hup, een capsule erin, een druk op de knop en klaar is kees. Het prototype werd onlangs getoond tijdens SXSW in Austin, Texas.

De capsules zijn uitgerust met qr-codes die het apparaat kan uitlezen. Er worden twee capsules gebruikt; eentje voor de smaak en eentje voor het soort ijs. Vervolgens kan het roomijs maken, maar ook sorbets en yoghurtijs. De machine, genaamd Snowwhite, doet alles zelf. Er zijn ook capsules verkrijgbaar om de ijsmachine weer schoon te maken.

Of de ijsmachine daadwerkelijk op de markt komt, is nog de vraag. Wel is zeker dat LG lekker bezig is met het ontwikkelen van capsulemachines voor in de keuken. In januari werd tijdens de CES in Las Vegas een capsulemachine voor bierbrouwen gelanceerd.

De LG HomeBrew werkt als volgt: je doet er een capsule in en vervolgens zorgt de machine zelf voor het complete brouwproces. Het maakt zichzelf zelfs schoon aan het einde van de proces.

Bron / foto: Chris Davies / Slash Gear

Leave A Reply