Levensecht verbouwen met VELUX daglicht-app

0

Meer licht nodig in de keuken? Dan kunnen dakramen of grotere ramen uitkomst bieden. VELUX biedt heeft nu een virtual reality app waarmee je het eindresultaat op voorhand al kunt bekijken. Of aan de klant kunt laten zien.

Een hoger plafond, een dakkapel of extra grote ramen; met slimme ingrepen creëer je meer daglicht in een woning. Voor de klant een waardevolle investering, voor de keuken- of interieurontwerper vaak een must voor het creëeren van een prettige leefomgeving voor de klant.

Wie op voorhand wil zien wat licht kan doen in een ruimte, is er nu de MyDaylight daglichtapp van VELUX. Het resultaat is te zien in een digitale 360 graden simulatie of virtual reality.

velux daglicht app

“Deze app is ideaal voor mensen die moeite hebben om hun ideeën voor een zolderverbouwing te vertalen naar een concreet ontwerp,” vertelt Jarl Langerak, directeur marketing & communicatie bij VELUX Nederland.

“Huiseigenaren kunnen met MyDaylight volop experimenteren met zaken als de grootte en positie van ramen. Binnen tien minuten zien ze hoe hun ontwerp uitpakt ten aanzien van het licht in huis. Tijd en verbeelding zijn met deze app je enige grenzen als zelf-ontwerper.”

Levensechte weergave

Bijzonder aan de app is onder meer de nauwkeurigheid ervan. Parameters zoals de afmetingen van vloeren, de plafondhoogte, de helling van het dak, de plek en grootte van ramen en de inrichting van kamers zijn stuk voor stuk zeer precies instelbaar.

De MyDaylight app is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

 

 

Leave A Reply