LG Electronics lanceert eigen webshop in Nederland

0

LG kondigt vandaag aan dat de bestaande website wordt uitgebreid met een webshop. Hier kunnen consumenten rechtstreeks apparatuur van LG aanschaffen.

De Koreaanse fabrikant is het niet ontgaan dat consumenten steeds meer producten online kopen, ook huishoudelijke apparatuur. LG haakt hierop in met de nieuwe webshop die vanaf donderdag 24 juni open is.

Voordelen 

“Naast bereikbaarheid en gemak zijn er nog tal van andere voordelen die consumenten ervaren als ze producten bestellen via de LG-webshop”, meldt de fabrikant. “Zo biedt de webshop speciale kortingen en aanbiedingen, is het mogelijk om te betalen met iDeal, Creditcard of PayPal, en worden producten gratis thuis geleverd2 en oude producten worden weer meegenomen. Ook is er een aanvullende gratis service beschikbaar voor de producten die thuis geïnstalleerd moeten worden, zoals wasmachines, grotere televisies en koelkasten. Hierbij komt een LG-specialist bij de consument thuis om het product te installeren zodat klanten meteen kunnen genieten van hun aangeschafte producten.”

Tot slot maakt LG het mogelijk om de betaling te spreiden over drie maanden zonder extra rente. Deze dienst is beschikbaar voor producten van 100 tot 5000 euro. Voor alle producten geldt een retourrecht van 14 dagen.

Comments are closed.