LG Signature lijn uitgebreid met inbouwapparatuur

0

LG heeft tijdens IFA 2018 de nieuwste producten van het Signature assortiment laten zien. De productlijn is uitgebreid met inbouwapparatuur, speciaal ontworpen voor de Europese markt.

De inspiratiebron voor Signature was ‘Art of Essence’. Dat wil zeggen: de LG SIGNATURE-producten zijn ontdaan van alles dat afleidt; alleen het design en slimme oplossingen staan centraal.

Tijdens de IFA werd in de Sommergarten eigen speciale buitenexpositie voor LG gecreëerd, buiten LG’s booth in hal 18. De grote tent was speciaal opgetrokken voor de presentatie van nieuwe Siganture producten. Hiertoe behoren overigens niet alleen keukenapparaten, maar ook een droogkast voor kleding en een slimme spiegel die uitgerust is met AI.

Europees design
De nieuwe inbouw keukenapparaten zijn speciaal ontworpen voor de Europese markt. Dat wil zeggen; ze ontworpen naar we wensen en behoeften van de Europese thuiskok.

Voor de Europese lancering werkte LG samen met de Italiaanse keukenontwerpers Valcucine en Arclinea. De volledige collectie omvat een oven, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, wijnkoelkast en espressomachine – allemaal in te bouwen.

Luxe producten
De Signature producten zijn stuk voor stuk luxe apparaten. Zo heeft de nieuwe wijnkoelkast ruimte voor 65 flessen. De kast is uitgerust met talrijke technologieën, zoals Multi Temperature Control, voor de ideale opslagomstandigheden, spraakherkenning en Knock-On waarmee het donkere glas doorzichtig wordt.

De nieuwe LG Signature-koelvriescombinatie koelkast is voorzien van een Automatic Lift om de vrieslades onderin naar ooghoogte te tillen voor makkelijk toegang tot de inhoud. De verbeterde Auto Door Open-functie detecteert wanneer een persoon bij de deur staat en opent deze automatisch, handig wanneer je je handen vol hebt met boodschappen.

Leave A Reply