Liebherr bekroond met Red Dot Design Award

0

Liebherr heeft opnieuw twee Red Dot Design Awards gewonnen in de categorie ‘product design’. Ditmaal voor de koel-/vriescombinatie CBNes 6256 en de inbouw wijnkast EWTdf 3583.

De Red Dot Design Award wordt gezien als een van de meest vooraanstaande ontwerpwedstrijden ter wereld. Het aantal aanmeldingen is dan ook groot.

Dit jaar waren er 6.300 inzendingen uit 59 landen. Begin dit jaar werden deze inzendingen  beoordeeld door een jury van 39 internationale experts op het gebied van kwaliteit, innovatie en functionaliteit. De prijzen worden op 9 juli uitgereikt tijdens het Red Dot Gala in het Duitse Essen.

Liebherr CBNes 6256

De CBNes 6256 is een koel-/vriescombinatie in edelstaal. Dit extra brede model heeft onder meer twee nul graden BioFresh-laden waarin men vlees, vis, zuivel, groenten en fruit langer kan bewaren. Het apparaat is ook uitgerust met een automatische IceMaker met vaste wateraansluiting en twee zelfsluitende NoFrost vriesladen.

Dit jaar is het interieur van de CBNes 6256 vernieuwd. De achterwand is uitgevoerd in edelstaal en de ruime deurvakken zijn modern vormgegeven en afgewerkt met een edelstaal look afwerking.

Liebherr EWTdf 3553

De Liebherr EWTdf 3553 is een inbouw wijnkast met glazen deur. Op de EWTdf-modellen kan een kastfront worden gemonteerd in hetzelfde materiaal als de keuken of een hoogwaardig edelstalen deurframe. Het edelstalen frame met greep is als accessoire leverbaar.
De wijnklimaatkast biedt ruimte aan 80 flessen en heeft twee aparte instelbare zones, waarbij de temperatuur onafhankelijk van elkaar tussen +5°C tot +20°C kan worden ingesteld. Rode en witte wijnen kunnen gelijktijdig op de ideale drinktemperatuur worden bewaard, of stel één van de zones in op +12°C voor het langdurig bewaren van wijnen.

Leave A Reply