By

Al bekomen van IFA en Die Küchenmeile A30? Het is alweer bijna tijd voor de volgende design en interieurbeurzen, waaronder Interieur Biënnale 2016. DuPont Corian licht een tipje van de sluier op van wat de fabrikant aan nieuws gaat tonen.

Op de 25ste Silver Edition van Interieur Biënnale exposeert DuPont Corian het nieuwe productaanbod voor particuliere en commerciële badkamers en keukens. Er zal ook een waaier van kleuren te zien zijn die de fabrikant kan aanbieden.

De installaties op de beurs zijn geïnspireerd op het succesvolle “Portraits of Life” project van de fabrikant.

Nieuwe spoelbakken

De collectie van DuPont Corian is uitgebreid met 25 spoelbakken in zeven categorieën: Smooth (2 modellen), Salty (1 model), Refresh (2 modellen), Energy (3 modellen), Calm (4 modellen), Peace (1 model), Serenity (3 modellen), Quite (2 modellen) en Care (2 modellen voor de gezondheidszorg).

Werkbladen

Op de stand van DuPont Corian zullen zowel horizontale als verticale werkbladen in diverse kleuren te zien zijn. Allen vervaardigd met productieprocessen die voor de fabrikant exclusief zijn, zoals DeepColour Technology waarmee extra diepe, donkere kleuren verkregen worden en Fusion Technology. Wat deze termen betekenen, legt de fabrikant graag uit op de stand.

praktische-info-2Endless Evolution

Dit geeft de medewerkers van DuPont Corian gelijk de gelegenheid om meer informatie te geven over het Endless Evolution programma.

De fabrikant heeft in Europa, het Midden-Oosten en Afrika een nieuw, meerjarig initiatief gelanceerd met de slogan Endless Evolution. Dit initiatief omvat productontwikkeling, technische en marketingprogramma’s die de positie van DuPont Corian verder moet versterken.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Geplande bouwprojecten met een waarde van 14 miljard euro kunnen waarschijnlijk niet doorgaan...

De stand van SCHOCK is dit jaar gewijd aan een dubbel jubileum. De fabrikant laat bezoekers door...

Winkelpanden zijn minder waard geworden, zo blijkt uit de halfjaarcijfers van beursgenoteerde...