By

Prijswinnende chef Juan Amador kiest Neolith® oppervlakken voor zijn nieuwste restaurant

De keuze van het oppervlaktemateriaal voor de keukenwerkbladen was zeker geen sinecure. Het moest er aantrekkelijk uitzien, maar absoluut ook de vereiste prestatiekwaliteiten bezitten. Amador vertelt: “Het belangrijkste, zeker bij dit project, is dat het oppervlak handig in het gebruik is. Het moet echt ongelooflijk stabiel blijven onder de fysieke beproevingen van een professionele keuken en het moet robuust genoeg zijn om extreme temperatuurschommelingen te weerstaan. Het oppervlak moet verder onderhoudsarm en ultra-hygiënisch zijn, en gemakkelijk schoon te maken.”
https://www.neolith.com/nl/projecten/cases-study?pry=00036

Gerelateerde berichten

“Karig”, zo noemt INretail de inhoud van de miljoenennota als het gaat over de opbrengst voor de...

De ontwerpers van Servabote Architects creëerden voor zichzelf een industrieel interieur voor hun...

Internationale merkexperts hebben de Red Dot Award voor “Brand of the Year” toegekend aan het...

Leave a Reply