By

Hannah Benelux heeft de distributie overgenomen van de merken Küppersbusch en TEKA. Dat betekent een flinke uitbreiding van het portfolio.

Hanant Benelux ging begin 2018 van start, maar is inmiddels al verantwoordelijk voor vijf merken. Naast Küppersbusch en TEKA verzorgt het ook de distributie van Senza Nome, PlasmaMade en Elementi di Cucina.

“Met de directie van Küppersbusch en Ton Mittendorff, agent tot 1 september 2019, hebben we de overgang in een prettige sfeer beklonken”, meldt de directie van Hanant. “We zijn verheugd dat Ton aan Küppersbusch en TEKA verbonden blijft en voor Hanant de nodige werkzaamheden zal gaan verrichten.”

Organisatie Küppersbusch en TEKA in Nederland

Postadres: Koninginnelaan 111, 7009AX, DOETINCHEM

  • Orders: verkoop@hanant.nl
  • Facturen: administratie@hanant.nl
  • Brochures: brochures@hanant.nl
  • Aftersales: info@service-control.eu
  • Algemeen: info@hanant.nl
  • Backoffice: 085-8772567

De directie benadrukt dat alle communicatie, zoals het plaatsen van orders, aftersales, productinformatie, administratie, aanvraag brochures en overige informatie zal verlopen via bovenstaande adressen. Wie graag persoonlijk geïnformeerd wil worden of een afspraak wil inplannen kan dat ook doen via Hans ter Weele (06 1547 2575) en Anton Seggelinck (06 2316 7650)

Gerelateerde berichten

“Karig”, zo noemt INretail de inhoud van de miljoenennota als het gaat over de opbrengst voor de...

Internationale merkexperts hebben de Red Dot Award voor “Brand of the Year” toegekend aan het...

De organisatie van Area30 heeft bekend gemaakt wie op welke locatie staat dit jaar tijdens de...

Leave a Reply