Medewerker Kemie komt om bij bedrijfsongeval

0

Bij Kemie in Helmond is maandagochtend Leon Martens (30) uit Deurne overleden. Hij raakte bekneld en overleed later. Dat meldt het natuursteenbedrijf op de website.

“Wij zijn ontzet en aangedaan na het overlijden van onze collega Leon Martens vanochtend als gevolg van een bedrijfsongeval. Ons medeleven gaat uit naar zijn nabestaanden. Ook binnen ons bedrijf is de verslagenheid enorm”, laat Kemie weten.

“Zijn overlijden is een groot verlies voor ons allen. Daarom willen wij deze ingrijpende gebeurtenis nu samen verwerken. Slachtofferhulp is aanwezig om ondersteuning te bieden aan collega’s die daar behoefte aan hebben.

We weten niet precies wat er is gebeurd en hoe het heeft kunnen gebeuren. De inspectie (szw) verricht daar momenteel onderzoek naar. We wachten de resultaten van dit onderzoek af.”

Knel

Naar verluidt raakte Martens bekneld tussen twee natuurstenen bladen. Dit ongeluk gebeurde in de ochtend, iets voor half negen. “Dat hebben we begrepen vanuit het bedrijf. Wat er precies is gebeurd, moet nog worden onderzocht”, laat een woordvoerder van de Inspectie SZW, de vroegere Arbeidsinspectie, aan het Eindhovens Dagblad weten.

Leave A Reply