By

Franke breidt haar assortiment van afzuigkappen uit met de Mythos. Dit geïntegreerde afzuigsysteem is speciaal ontwikkeld voor de gelijknamige inductiekookplaten.

Met de ontwikkeling en productie van het Mythos werkblad afzuigsysteem komt Franke met een innovatieve aanvulling op het afzuigkappen assortiment. De moderne naadloos in de kookplaat weggewerkte afzuiging zorgt voor een krachtige, maar fluisterstille afzuiging.

De nieuwe Franke Mythos werkbladafzuiging is zowel functioneel als visueel afgestemd op de Mythos kookplaten. De afzuigunit is voorzien van 3 vermogensstanden en een intensieve stand met een maximaal vermogen van max. 595 m3/h. De unit doet zijn werk fluisterstil (maximaal 67dB). De energiezuinige motor is goed voor een energie-efficiëntieklasse A+.

De intuïtieve bediening van de afzuiging werkt via een touch screen met witte LED’s, die overeenkomen met de slide bediening van de Mythos kookplaten. Wanneer de afzuigunit niet gebruikt wordt, maakt het rooster plaats voor een glasplaat voor een strak minimalistisch geheel.

De 220 x 180 mm grote werkblad afzuigunit is vlak ingebouwd tussen de Franke Mythos inductiekookplaten. De automatische naloopfunctie verwijdert ook de laatste kookdampen en een waarschuwingslampje geeft aan wanneer de filters moeten worden vervangen of gereinigd. Voor het reinigen mag het filter in de vaatwasser. De Mythos afzuiging is ook met een actief koolfilter beschikbaar, ideaal voor recirculatie.

Gerelateerde berichten

In de nieuwe SteakMaster oven is het mogelijk om de perfecte steak te grillen, belooft fabrikant...

De Sintesi, de eerste inductiekookplaat van Falmec met geïntegreerd afzuigsysteem, is nu ook...

De nieuwe Connect2020+ keuken van Beckermann Küchen laat zich makkelijk aanpassen en herontwerpen....

Leave a Reply