Na keukens richt BCC zich nu ook op airco’s

0

Elektronicaketen BCC is druk bezig met overnames. Afgelopen jaar werd al bekend dat de keten ook keukens gaat verkopen en daar komen nu airconditioners bij. Topman Herman Bramer vertelt dat het daar niet bij zal blijven.

Tijdens de pandemie besteedde Nederland ineens veel meer aandacht aan de luchtkwaliteit in huis. Er zijn meer luchtreinigers, ontvochters en airconditioners verkocht dan in de voorgaan de jaren. Sinds kort heeft BCC Aircoshop overgekocht waardoor het vaste airco’s kan verkopen die door professionele monteurs moeten worden geïnstalleerd. Dit past in de strategie van BCC om de servicedienst altijd in eigen handen te houden.

BCC Keukens
Vorig jaar startte BCC met de verkoop van complete keukens. Dit besluit werd genomen nadat de verkoop van inbouwapparatuur flink was gestegen. De elektronicaketen is nu op zoek naar locaties voor de dertig keukenvestigingen die het wil openen. Ze worden grotendeels bij bestaande BCC’s ondergebracht. De service via externe keukeninstallateurs verliep het afgelopen jaar nog niet soepel. Maar de organisatie is druk bezig om eigen installateurs aan te nemen.

Comments are closed.