Neolith start Europese tournee met Food & Roll

0

Neolith gaat met de Food & Roll, een mobiel restaurant, op tournee door Europa. Dit concept is niet alleen een restaurant, maar ook een bar en kookschool. 

Food & Roll is ontworpen in samenwerking met de prijswinnende horeca designer Design Command. Vandaag werd de rondreizende uitspanning gepresenteerd tijdens de Marmomac in Verona, in combinatie met de Neolith Nature en een expositie met de nieuwe kleurontwerpen van het merk voor 2019.

Neolith zet het mobiele restaurant in voor het tonen van verschillende toepassingen van het materiaal en vermaakt tegelijkertijd bezoekers met een hapje, een drankje en entertainment.

Design Command, de ontwikkelaar van het artistieke concept voor Food & Roll, heeft gebruik gemaakt van zoveel mogelijk kleuren en finishes uit het assortiment van Neolith. Het is gebruikt voor allerlei toepassingen in de ruimtes; van vloeren, wanden en werkbladen tot achterwanden, plafonds en zitmeubelen. Bezoekers kunnen het oppervlak dus zien in vrijwel iedere denkbare toepassing.

De pop-up is ook gastlocatie voor enkele van Europa’s meest gerenommeerde chefs. De culinaire maestro’s gaan exclusieve demonstraties geven en gerechten van wereldklasse bereiden.

Toer door Europa

Het tournee gaat langs een aantal Italiaanse design-events, waaronder SICAM, en vervolgens naar Lagenthal in Zwitserland voor Designers Saturday, naar Parijs voor L’Equip Hotel en naar Amsterdam voor de Luxury Fair. Na de feestdagenpauze zal Food & Roll zijn tournee voortzetten in 2019. Een volledige lijst van dat data en locaties is te vinden op de speciale microsite van Food & Roll: www.neolithfoodandroll.com.

 

Leave A Reply