Neolith steunt ziekenhuizen in Castellón in strijd tegen corona

0

Spanje telt op dit moment 9191 met corona besmette personen en 309 sterfgevallen als gevolg van het virus. Om de overbezette ziekenhuizen te steunen doneert NEOLITH 300.000 euro aan de ziekenhuizen van Castellón, de provincie waar het merk gezeteld is. 

“Nu heel het land in de greep is van deze gezondheidscrisis, willen wij van de NEOLITH-groep meehelpen met de strijd”, laat de directie weten. “Daarom doneren wij een totaalbedrag van 300.000 euro, bestemd voor drie ziekenhuizen in de provincie Castellón: het algemeen universitair ziekenhuis (Hospital General Universitari), het provinciaal ziekenhuis (Hospital Provincial) en het universitair ziekenhuis van La Plana (Hospital Universitario de La Plana).”

Bescherming personeel

De productielocatie en het hoofdkantoor van Neolith bevinden zich in Almazora in de provincie Castellón. Momenteel werken daar meer dan 500 mensen.

“Met deze financiële donatie en met een reeks preventieve maatregelen in de fabriek en in de kantoren, waarbij we de richtlijnen van het gezondheidsministerie volgen, willen we een front vormen in deze noodsituatie”, stelt Neolith in een verklaring.

“We willen er blijk van geven dat wij ons inzetten om onze werknemers te beschermen, evenals hun gezinnen en familie en de omgeving waarin wij leven en werken. Ook doen we een oproep aan iedereen om zich als verantwoordelijke burgers te gedragen in deze noodsituatie, om samen de coronaviruspandemie in Spanje zo snel mogelijk te overwinnen.”

Leave A Reply