Neolith viert 10-jarig jubileum

0

Neolith, geesteskind van de broers Esteve, produceert exact tien jaar gesinterd steen. De Spaanse fabrikant is trots op de behaalde mijlpaal.

De start van het concern was een gewaagde stap in crisistijd, maar heeft goed uitgepakt voor de Esteve-broers. Sinds het debuut op de commerciële markt zijn de platen gebruikt in veel verschillende prestigieuze projecten, van blitse huizen van beroemdheden en Michelinsterren-restaurants tot torenhoge wolkenkrabbers en grootse stadions.

De jaarlijkse omzet is inmiddels meer dan 120 miljoen euro en Neolith heeft de ambitie om dit flink op te schroeven. Binnenkort start het concern ook met de productie van grondstoffen, waardoor het complete productieproces van gesinterd steen in eigen handen is.

Neolith Director Mar Esteve Cortes: “Tien jaar is een belangrijke mijlpaal voor ieder bedrijf, en zeker in de competitieve markt van de bouw en bouwmaterialen. Al die jaren is het een steile leercurve geweest voor ons. Als pionier moet je toch steeds op je tenen lopen om je concurrerende voorsprong te behouden.

Met deze jaren ervaring, en daarbij de vele eerdere jaren van mijn vader en oom in de steenindustrie, blijven we een ongeëvenaarde oppervlak-oplossing bieden, met intuïtieve en gepersonaliseerde service.

Ik ben echt heel trots op iedereen waar wij mee werken of gewerkt hebben. Ons succes is gebaseerd op onze wil om constant te blijven leren en om ieder aspect van wat wij doen te blijven verbeteren. Ik kan niet wachten op de volgende 10, 20, 30…. 100 jaar – om weer een jubileum te vieren en in de ene positieve periode van groei de volgende aan te kondigen!”

 

Leave A Reply