Neolith viert de natuurlijke wereld op Cevisama 2020

0

Cevisama is een gigantische beurs voor keramiek, badkamerproducten en natuursteen in Spanje. Hier liet Neolith onder meer een badkamer zien die deed denken aan de warmvochtige jungle van het Amazonegebied. Dit zou een voorproefje kunnen zijn van de EuroCucina-opstelling in Milaan.

Neolith liet in Spanje ook een buitenkeuken zien. Deze was geinspireerd op de Flysch van Zumaia, een vermaard Baskische geopark. Voor de buitenkeuken zijn Mar del Plata en New York-New York gebruikt.

Daarnaast stond er een keukeneiland in Neolith Mont Blanc op een vloer van Mar del Plata, ‘als een ijsberg die drijft in de zee’. “Dit geeft een beeld van de kwetsbaarheid van onze poolgebieden door de klimaatverandering”, verklaart Neolith.

Milieubewust

Commentaar van Neolith Director Mar Esteve Cortés op het thema van de stand: “Sinds de eerste lancering van Neolith, nu net iets meer dan tien jaar geleden, hebben we klimaatverandering een topprioriteit op de sociaal-politieke agenda zien worden.

Professionals uit de bouwsector en meubelfabrikanten zijn steeds meer gefocust op duurzame materiaaloplossingen. Dat heeft ons ertoe aangezet een van de meest duurzame oppervlakmaterialen op de markt te ontwikkelen, zodat we ons steentje bijdragen om de problemen van de opwarming van de aarde aan te pakken.

Dit jaar op de Cevisama vieren we de wereld van de natuur in al haar glorie, en we laten zien hoe wij de nieuwste technologie en productiemethoden gebruiken om ervoor te zorgen dat onze oppervlakken de groenste in de sector zijn. We zien ernaar uit om bezoekers welkom te heten op onze stand, waar ze kunnen zien hoe belangrijk wij het milieu vinden.”

 

Leave A Reply