Neolith wint Designer Kitchen & Bathroom Awards

0

Neolith Nero Marquina by TheSize heeft zojuist de vierde award van dit jaar binnengesleept. Na de reeds behaalde Red Dot, Interzum en Muuuz award, heeft het materiaal nu ook de Designer Kitchen & Bathroom Award 2017 gekregen. Nero Marquina heeft goud gewonnen in de categorie Materiaalinnovatie.

Shaun Hopkinson, UK Manager, Neolith® by TheSize

De Designer Kitchen & Bathroom Awards 2017 zetten de beste producten in het zonnetje. In de jury hebben dan ook zeer ervaren en zeer gerespecteerde kopstukken uit de branche zitting. Iedere inzending wordt rigoureus beoordeeld aan de hand van zeer strenge criteria, zodat alleen de buitengewoon originele en creatieve producten en ontwerpen door de selectie komen.

Nero Marquina werd goed beoordeeld vanwege de techniek achter de ontwikkeling van dit materiaal. Bij dit decor, dat geïnspireerd is op Spaans marmer, is TheSize erin geslaagd om helderwitte aders op een diepzwarte achtergrond te krijgen.

“Het was een hele uitdaging om dit esthetische resultaat te verkrijgen, want om het scherpe contrast tussen de helderwitte aders en het gitzwarte veld te realiseren moesten we een nieuw productieproces ontwikkelen en een nieuwe technische weg inslaan”, aldus de fabrikant. “De Designer Kitchen & Bathroom Award voor Nero Marquina is een eerbewijs voor de prestaties van TheSize en Neoliths innovatieve Digital Design (NDD) decor-techniek.”

Neolith Marquina

Nero Marquina is verkrijgbaar in afwerklaag Polished en Silk en in diktes 6 mm en 12 mm. Het is geschikt voor vloeren, muren, aanrechtbladen, keuken- en badkamerbladen en meubilair. Bovendien kan Nero Marquina toegepast worden in bookmatch, om gespiegelde designs te creëren.

Leave A Reply