Neolith wint Plus X Award

0

Neolith La Bohème, van TheSize, de Spaanse fabrikant van Gesinterd Steen, is het tweede jaar op rij winnaar van de prestigieuze Plus X Award voor ‘beste product’ geworden.

La Bohème, uit de Timber Collection van Neolith, krijgt deze prijs vanwege het innovatiegehalte, de hoge kwaliteit en het zeer realistische houtdesign. Dit design, geïnspireerd op de stam van de libanonceder, is met zijn noesten en vlamtekening een levensechte representatie van natuurlijke houten planken.

Gebruikte technologie

Om het design tot leven te brengen en het natuurlijke voorbeeld zo dicht mogelijk te benaderen, wordt de plaat gemaakt met Neolith’s eigen digitale printtechnologie, Neolith Digital Design (NDD), en krijgt de plaat een embossing-behandeling die het oppervlak een 3D-uiterlijk geeft.
La Bohème is lichtgewicht en veelzijdig. Het kan gemakkelijk toegepast worden op ieder bestaand oppervlak, ook op aanrechtbladen en werkbladen in keuken en badkamer, bij douches, meubels, vloeren en als wandbekleding. Het is Neolith’s eerste houtdecor van 12 mm dik en werd in 2016 op de markt gebracht.

Trots

Mar Esteve, Marketing Director van TheSize vertelt: “We zijn bijzonder trots dat we deze prestigieuze prijs nu twee jaar achter elkaar gewonnen hebben. Dat wij deze erkenning krijgen voor onze innovatie, ondanks de sterke concurrentie, is een eerbewijs voor het harde werken van het team en onze voortdurende inspanningen om grensverleggende designproducten te maken.”

Leave A Reply