Facebook Twitter Instagram
    Trending
    • Tot 2500,- subsidie voor digitaliserende MKB’ers
    • Vijf nieuwe boeken over eten
    • Vloerenfabrikant COREtec dit najaar op vier beurzen aanwezig
    • DKG Groep krijgt Groene Pluim
    • Nederlanders stellen grote aankopen uit
    • Arte bouwt verder aan duurzame toekomst
    • RAK Ceramics neemt kranenspecialist Kludi over
    • Falmec Nederland kijkt positief terug op EuroCucina
    Keuken & Design
    • Home
    • Markt
      • Awards
      • Evenementen
      • Financieel
      • Keukenmarkt
      • Woningmarkt
      • Literatuur
    • Interieur
      • Smart
      • Verlichting
      • Wanden en vloeren
    • Producten
      • Apparatuur
      • Keukens
      • Kranen
      • Spoelbakken
      • Werkbladen
    • Designers
    • K&D Wiki
    • Adverteren
    • Abonneren
    Keuken & Design
    Home » Berichten » Net echt: Redefined Meat print vlees

    Net echt: Redefined Meat print vlees

    De plantaardige burger begint inmiddels in te burgeren, maar een alternatief dat lijkt op echt vlees is er nog niet. Redefined Meat heeft een oplossing gevonden met 3D-printtechnologie.

    Bron: Retail Detail

    Volgens Redefine Meat is de de Alt-Steak, eveneens een plantaardige steak, qua uiterlijk en structuur nauwelijks van een echte te onderscheiden. Dat kan leiden tot een compleet assortiment van plantaardige producten die lijken op echt vlees.

    Voor de ontwikkeling van de Alt-Steak werkte de start-up samen met chef-koks, slagers, voedingstechnologen en smaakdeskundigen. “We werken aan het opnieuw creëren van het hele assortiment vleesproducten”, zegt CEO Eshchar Ben-Shitrit aan Fast Company. “Biefstuk is echter het sterkste en meest betekenisvolle symbool van wat ‘vlees’ is.”

    “OVER 100 JAAR ZULLEN ONZE ACHTERKLEINKINDEREN HET SCHOKKEND VINDEN DAT WE DIEREN MOESTEN FOKKEN EN DODEN VOOR VOEDSEL”

    Redefined Meat is een start up. Het concern begint later dit jaar met het testen van de printers in restaurants en de productie voor distributie zal in 2021 van start gaan.

    “We geloven dat we de komende twintig jaar een enorme verschuiving zullen zien naar het vervangen van dieren in de voedselvoorzieningsketen”, zegt Ben-Shitrit. “Het zal gebeuren in eieren, zuivel en vlees, maar het grootste probleem is ongetwijfeld vlees. Over honderd jaar zullen onze achterkleinkinderen het schokkend vinden dat we dieren moesten fokken en doden voor voedsel.”

    Gerelateerd

    Previous ArticleMiele opent ‘digitale hub’ op Amsterdamse Zuidas
    Next Article Nieuwe veiligheidsadviezen en raamposter

    Comments are closed.

    Lees K&D Online
    Premium

    De meubelmaker: Riante woonkeuken in voormalige Amsterdamse balletschool

    Veganistisch interieurdesign: wat is dat eigenlijk?

    Inge van Poppel: Wordt ook wel ‘de meubelfluisteraar’ genoemd

    Ryan Lalay: De marketeer die ook handelt in keukens

    Manja ten Berge-Hutten: 28 jaar ervaring

    Kranen van Dornbracht nu beschikbaar als BIM-data

    Bob Romijnders: “Keuken is een belangrijk puzzelstuk”

    Nanne Schuiveling: Van danseres naar interieurarchitect

    Frans Pahlplatz: “Er worden veel te veel keukens weggegooid”

    “Alsof ik naar een hele slechte film keek”

    Nieuwsbrief
    Nieuwsbrief
    Contact
    Pressure Media
    Postbus 16
    8070 AA Nunspeet
    06-18118260
    info@pressuremedia.nl
    Abonneer je op deze blog

    Wil je niet wachten tot de volgende nieuwsbrief en meteen een bericht krijgen als wij hier iets nieuws posten? Meld dan hieronder jouw email-adres aan!

    Volg ons op Instagram
    Volg ons op Instagram

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

     

    Reacties laden....