Next125 brengt kleinste keukens samen in Tiny Kitchen collectie

0

De kleinere keukens van Next125 zijn samengebracht in aparte collectie genaamd Tiny Kitchen-collectie. Ze krijgen speciale aandacht van Next125, omdat steeds meer mensen in kleine woningen leven.

“De verstedelijking brengt heel wat uitdagingen met zich mee, zoals een tekort aan betaalbare woonruimte en een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens. Slimme concepten voor kleinere ruimtes zijn dus absoluut nodig”, stelt Next125, het premiummerk van Schüller Möbelwerk.

“Net daar spelen de Tiny Kitchens op in, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan de designfilosofie van next125. Ze bieden doordachte oplossingen voor opbergruimte, afvoer en functies – zonder compromissen te sluiten op het gebied van uitrusting, ontwerp en waarde.”

Voorbeeld

Als voorbeeld laat Next125 een keuken zien met met een uitgekiende opbergoplossing: Het Cube-nissysteem maakt handig gebruik van van de vrije ruimte tussen de boven- en onderkasten. Een andere praktische, maar toch elegante oplossing is de Flex-box, een opbergsysteem voor in de kasten.

“De hier getoonde keuken bijvoorbeeld laat zien dat je met een slimme planning ook op slechts enkele vierkante meters een stijlvolle leefkeuken kunt creëren”, stelt Next125.

“Het L-vormige keukenblok bestaat uit een extra diepe onderkast van 66 cm en een ingebouwde bar. Het keramische aanrechtblad van Systemo in basaltino wit zorgt voor een licht accent op de donkere fronten. De heldere, horizontale lijnen bestrijken visueel de hele ruimte. Het hangende hoge kastenblok creëert extra ruimte en wordt ondanks de diepe kleur omgeven door een zekere luchtigheid.”

 

Comments are closed.