Next125 Trolley wint twee designprijzen

0

De nieuwe trolley van Next125 sleept twee designprijzen in de wacht: de Best of Interior Award en de German Design Award.

Het is niet ongebruikelijk meer dat een keuken één geheel vormt met de eet- of woonruimte. Next125 past haar meubilair daarop aan. Zo is de trolley te gebruiken in de keuken, maar ook als drankkast in de woonkamer of serveerwagen tijdens een diner.

Dit product gooit hoge ogen bij de jury’s van designprijzen. Zo heeft de trolley onlangs de Best of Interior Award gewonnen, een belangrijke prijs voor interieurarchitecten en -ontwerpers die dit jaar voor de zesde keer werd uitgereikt samen met de partners ‘Schöner Wohnen’, ‘Bund Deutscher Innenarchitekten’, ‘BOLD’ en ‘Stein|Salon’.

De tweede gewonnen prijs is de German Design Award in de categorie Excellent Product Design Kitchen. De jury over de trolley van Next125: “Duidelijk geproportioneerde vormen, rechte lijnen en het contrast van donkere kleuren met houten applicaties zorgen voor een exclusieve, hoogwaardige esthetiek. Een praktische bijzettafel op wieltjes, die dankzij een elegant opgelost functioneel ontwerp bijzonder veel opbergruimte biedt en ook bij volledige belading niet overladen aandoet.”

Comments are closed.