Nieuw bij Jetstone: Noble Grey en Moorland Fog

0

Materialen die de uitstraling van fraai natuursteen weten te combineren met praktische eigenschappen blijven populair, aldus composietleverancier Jetstone. Daarom zijn er twee nieuwe kleuren uit de Ceasarstone-collectie opgenomen die aan deze omschrijving voldoen.

Noble Grey

Noble Grey is een zachte, lichtgrijze kleur met donkergrijze aders en crème tinten. “Gecombineerd met zwarte of donkere houten frontjes toont Noble Grey zich van haar rijke, stijlvolle kant, terwijl de combinatie met mat witte frontjes juist een scandinavisch gevoel kan oproepen”, stelt Jetstone.
Noble Grey heeft een gepolijste, glanzende oppervlakte en is leverbaar in diktes van 12 en 20mm met een maximale afmeting van 3000 x 1390mm.

Moorland Fog

Waar Noble Grey een dromerig decor heeft, is de Moorland Fog levendig. Deze afwerking van Ceasarstone bestaat uit taupe- en aardetinten en een wervelende compositie. Jetstone: “Net als Noble Grey, laat ook Moorland Fog zich op talloze manieren combineren. Zeker combinaties met houttinten passen vaak mooi bij de warme ondertoon van deze kleur.”
Evenals Noble Grey is Moorland Fog voorzien van een gepolijst oppervlakte. Ook deze kleur is leverbaar in diktes van 12 en 20mm met een maximale afmeting van 3000 x 1390mm.

Moorland Fog

Comments are closed.