Nieuw: Dekton Stonika collectie

0

Dekton by Cosentino introduceert een nieuwe collectie. Dekton Stonika bestaat uit vier kleuren die zijn geïnspireerd op natuurstenen.

De Dekton Stonika glanzen en lijken nog meer op natuursteen dankzij nieuwe productietechnieken van de fabrikant. Het wordt gemaakt van een verfijnde mix van grondstoffen van glas, porselein en kwarts. Met een geavanceerd productieproces wordt onder hoge temperaturen en extreme druk het ontstaan van natuursteen nagebootst.

De eigenschappen van Dekton
Het materiaal kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Te denken valt aan vloeren, gevels, wandbekleding, werkbladen en trappen. Dekton is verkrijgbaar in platen van groot formaat tot 320 cm x 144 cm, in verschillende diktes.

Het Dekton Stonika-assortiment bestaat uit de volgende kleuren:

Olimpo is geïnspireerd op het allerbeste Carrara marmer. Elegante adervorming tegen een zachte, witte achtergrond wordt dramatisch geaccentueerd door een glans.

Bergen lijkt op Portobello natuursteen. De complexe, gebeeldhouwde structuur wordt versterkt door een glansrijke afwerking.

Arga omarmt de iconische textuur en zachte warmte van Taj Mahal kwartsiet. Het materiaal heeft een zachte, romige achtergrond met subtiele aders.

Korso is geïnspireerd op Gris Pulpis natuursteen, met warme, weelderige aardetinten. Grijze aders liggen op een donkere achtergrond.


Leave A Reply