Nieuw jaar, nieuwe divisie: Franke Home Solutions

0

Vorig jaaar kondigde de Franke Group de fusie aan van de divisies Faber Hoods en Cooking Systems en Franke Kitchen Systems. Nu  zijn deze samengebracht in één divisie onder de naam Franke Home Solutions.

De nieuwe naam Franke Home Solutions staat niet alleen voor maaltijdbereiding en koken, maar biedt de mogelijkheid de aanwezigheid van Franke in de keuken verder te ontwikkelen en uit te breiden in nieuwe segmenten.

Barbara Borra, President/CEO Franke Home Solutions Division omschrijft dit als volgt: “Met de nieuwe divisie hebben we onszelf als doel gesteld de aanwezigheid van Franke in de keuken uit te breiden. Onze kernproducten bieden de basis in zowel bestaande als nieuwe segmenten verder te groeien.”

Franke Home Solutions is een van de divisies binnen de Franke Group, onderdeel van de Artemis Group. Franke Home Solutions is wereldwijd actief in bijna veertig landen met ruim 5.000 medewerkers.

Het productenprogramma omvat producten en systemen voor de gehele keuken – van producten voor maaltijdbereiding en koken, tot systemen op het gebied van afvalscheiding en ventilatie.

Franke Nederland B.V. is onderdeel van de divisie Franke Home Solutions, telt ca. 100 medewerkers en is gevestigd in Helmond. De hoofdproducten van Franke Nederland B.V. zijn spoelbakken, roestvrijstalen aanrechtbladen, kokend / multi-water systemen, mengkranen, afzuigkappen en kookplaten voor de retail- en projectenmarkt. Daarnaast produceert en levert Franke Nederland horecagerelateerde producten zoals bierbuffetbladen en evenementbuffetten.

Comments are closed.