Facebook Twitter Instagram
    Trending
    • Tot 2500,- subsidie voor digitaliserende MKB’ers
    • Vijf nieuwe boeken over eten
    • Vloerenfabrikant COREtec dit najaar op vier beurzen aanwezig
    • DKG Groep krijgt Groene Pluim
    • Nederlanders stellen grote aankopen uit
    • Arte bouwt verder aan duurzame toekomst
    • RAK Ceramics neemt kranenspecialist Kludi over
    • Falmec Nederland kijkt positief terug op EuroCucina
    Keuken & Design
    • Home
    • Markt
      • Awards
      • Evenementen
      • Financieel
      • Keukenmarkt
      • Woningmarkt
      • Literatuur
    • Interieur
      • Smart
      • Verlichting
      • Wanden en vloeren
    • Producten
      • Apparatuur
      • Keukens
      • Kranen
      • Spoelbakken
      • Werkbladen
    • Designers
    • K&D Wiki
    • Adverteren
    • Abonneren
    Keuken & Design
    Home » Berichten » Nieuw leesvoer: Smaak & Techniek

    Nieuw leesvoer: Smaak & Techniek

    Goed nieuws voor de keukenspecialist die ook graag wil leren koken: Naomi Pomery heeft een kookboek laten publiceren waarin ze 140 basisrecepten deelt. In no time leert ze haar lezers de fijne kneepjes in het vak.

    In Smaak & Techniek leidt Naomi Pomeroy haar lezers stap voor stap door elk recept.  Ze laat zien hoe de gerechten worden opgebouwd en onthult de eenvoudige technieken die chef-koks toepassen om professionele resultaten te behalen.

    Combi’s

    De recepten voor sauzen, voorgerechten, salades, groenten en desserts kunnen naar hartenlust worden gecombineerd met gevogelte-, runder-, lams-, groente-,  vis- en eiergerechten. Daarnaast bevat dit boek uitleg over ingrediënten, keukengereedschap en kooktechnieken.

    Naomi Pomeroy (1974) is al 20 jaar chef-kok. In 2007 opende ze haar eigen restaurant, Beast, in Portland, Oregon. Naomi bezocht nooit een kookschool, maar haalde haar kennis uit kookboeken en zelfstudie. Inmiddels wordt Naomi volop geprezen in diverse toonaangevende culinaire media. Ze kwam kreeg bovendien bekendheid dankzij haar optreden in het televisieprogramma Iron Chef en als jurylid in Knife Fight. Ook heeft ze een TED Talk op haar naam staan. Haar grootste triomf kwam in 2014, toen ze de prestigieuze James Beard Award ontving voor Best Chef Northwest.

    Gerelateerd

    Previous ArticleKLX200 interface koppelt VELUX producten aan smart home
    Next Article Machtsstrijd en financiële onrust bij Alno

    Leave A Reply Cancel Reply

    Lees K&D Online
    Premium

    De meubelmaker: Riante woonkeuken in voormalige Amsterdamse balletschool

    Veganistisch interieurdesign: wat is dat eigenlijk?

    Inge van Poppel: Wordt ook wel ‘de meubelfluisteraar’ genoemd

    Ryan Lalay: De marketeer die ook handelt in keukens

    Manja ten Berge-Hutten: 28 jaar ervaring

    Kranen van Dornbracht nu beschikbaar als BIM-data

    Bob Romijnders: “Keuken is een belangrijk puzzelstuk”

    Nanne Schuiveling: Van danseres naar interieurarchitect

    Frans Pahlplatz: “Er worden veel te veel keukens weggegooid”

    “Alsof ik naar een hele slechte film keek”

    Nieuwsbrief
    Nieuwsbrief
    Contact
    Pressure Media
    Postbus 16
    8070 AA Nunspeet
    06-18118260
    info@pressuremedia.nl
    Abonneer je op deze blog

    Wil je niet wachten tot de volgende nieuwsbrief en meteen een bericht krijgen als wij hier iets nieuws posten? Meld dan hieronder jouw email-adres aan!

    Volg ons op Instagram
    Volg ons op Instagram

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

     

    Reacties laden....