Facebook Twitter Instagram
    Trending
    • Tot 2500,- subsidie voor digitaliserende MKB’ers
    • Vijf nieuwe boeken over eten
    • Vloerenfabrikant COREtec dit najaar op vier beurzen aanwezig
    • DKG Groep krijgt Groene Pluim
    • Nederlanders stellen grote aankopen uit
    • Arte bouwt verder aan duurzame toekomst
    • RAK Ceramics neemt kranenspecialist Kludi over
    • Falmec Nederland kijkt positief terug op EuroCucina
    Keuken & Design
    • Home
    • Markt
      • Awards
      • Evenementen
      • Financieel
      • Keukenmarkt
      • Woningmarkt
      • Literatuur
    • Interieur
      • Smart
      • Verlichting
      • Wanden en vloeren
    • Producten
      • Apparatuur
      • Keukens
      • Kranen
      • Spoelbakken
      • Werkbladen
    • Designers
    • K&D Wiki
    • Adverteren
    • Abonneren
    Keuken & Design
    Home » Berichten » Nieuw winkelprotocol voor veilig shoppen

    Nieuw winkelprotocol voor veilig shoppen

    Vandaag hebben brancheorganisaties een nieuw winkelprotocol gepubliceerd dat retailers op hun winkelgevels kunnen plakken. Zo kunnen winkeliers op een eenduidige manier met consumenten communiceren.

    Het zal nog even duren voor we weer zorgeloos kunnen winkelen. Om ervoor te zorgen dat consumenten nog wel in winkels terecht kunnen, maar dan op een veilige manier, hebben brancheorganisaties gezamenlijk een winkelprotocol opgesteld. Deze is te downloaden op de website van NVO-NCW.

    De belangrijkste regels voor consumenten:

    • Winkel zoveel mogelijk alleen
    • Pin of betaal mobiel
    • Houd 1,5 meter afstand
    • Volg de aanwijzingen van de medewerkers

    De belangrijkste regels voor ondernemers:

    • Hang de regels aan de buitenkant van de winkel en herhaal deze binnen
    • Zorg dat iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar kan houden in de winkels, maar ook vóór de winkel
    • Geef in winkels het maximum aantal klanten aan dat tegelijkertijd in de winkel mag zijn. (Max 1 klant per 10 vierkante meter winkelvloeroppervlak)
    • Lever online bestellingen tot aan de voordeur, niet binnen.
    • Zorg voor maximale hygiëne
    • Haal samples, proeverijen, monsters, probeerartikelen uit winkel. Zet niet in op beleving.
    • Als er updates komen op deze afspraken worden die zo snel mogelijk gecommuniceerd.

    Gerelateerd

    Previous ArticleKeukenAtlas gaat klanten adviseren via videoconsulting
    Next Article EuroCucina uitgesteld tot 2021

    Leave A Reply Cancel Reply

    Lees K&D Online
    Premium

    De meubelmaker: Riante woonkeuken in voormalige Amsterdamse balletschool

    Veganistisch interieurdesign: wat is dat eigenlijk?

    Inge van Poppel: Wordt ook wel ‘de meubelfluisteraar’ genoemd

    Ryan Lalay: De marketeer die ook handelt in keukens

    Manja ten Berge-Hutten: 28 jaar ervaring

    Kranen van Dornbracht nu beschikbaar als BIM-data

    Bob Romijnders: “Keuken is een belangrijk puzzelstuk”

    Nanne Schuiveling: Van danseres naar interieurarchitect

    Frans Pahlplatz: “Er worden veel te veel keukens weggegooid”

    “Alsof ik naar een hele slechte film keek”

    Nieuwsbrief
    Nieuwsbrief
    Contact
    Pressure Media
    Postbus 16
    8070 AA Nunspeet
    06-18118260
    info@pressuremedia.nl
    Abonneer je op deze blog

    Wil je niet wachten tot de volgende nieuwsbrief en meteen een bericht krijgen als wij hier iets nieuws posten? Meld dan hieronder jouw email-adres aan!

    Volg ons op Instagram
    Volg ons op Instagram

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.