Nieuwe industriële Silestone kleurencollectie

0

Silestone by Cosentino presenteert de Silestone Loft Series; een nieuwe kleurencollectie met een frisse en eigentijdse variant van de industriële betonlook.

De Silestone Loft Series zijn kleuren die geïnspireerd zijn op beton qua look and feel, maar wel over de bekende eigenschappen van Silestone beschikken. Kortom, een lage absorptie van vloeistoffen en een hoge bestendigheid tegen vlekken, stoten en krassen.

In de Silestone Loft Series is ook een nieuwe afwerking te vinden, genaamd Raw. Dit is ontwikkeld door de Research & Development afdeling van Cosentino.

Raw toont de onregelmatigheden van bouwmaterialen, zoals cement en beton en heeft een reliëfoppervlak met een sublieme matte afwerking.

Kleuren

De Silestone Loft Series bestaat uit twee kleuren: Brooklyn en Silver Lake. Brooklyn heeft een donkere grijze afwerking vol willekeurige contrasten en effecten.

Silver Lake
Silver Lake heeft een elegante witte achtergrond die wordt doorbroken door schakeringen in diverse grijze gradaties die in elkaar overvloeien.

 

 

Leave A Reply