Nieuwe marmertint in Silestone Eternal Collectie

0

Silestone voorspelt dat marmer nog wel een poosje trendy blijft voor badkamers en keukens. Daarom breidt de fabrikant het assortiment uit met een nieuwe kleur: Eternal Emperador.

Deze kleur is, zoals de naam doet vermoeden, geïnspireerd op de klassieke donkere marmer Marron Emperador. Het heeft een diepbruine ondergrond met lichtere aders en kleine vlekjes goud. Opvallend is dat het materiaal door en door geaderd is. Ze lopen dus niet alleen op het oppervlak, maar ook door in de zijkanten. Daardoor krijgt het materiaal een natuurlijke uitstraling.

“Deze kleur sluit aan bij de groeiende vraag naar donkere luxe marmerlook”, laat Silestone weten.

Door de Silestone N-Boost-technologie is de aardetint intens en krijgt het oppervlak een sterke glans. Deze technologie brengt ook een praktisch voordeel met zich mee: het materiaal stoot beter water af en is daardoor makkelijker te reinigen en onderhouden. N-Boost maakt het materiaal dus hygiënischer, wat in een keuken goed van pas komt.

Silestone heeft daarnaast bekende producteigenschappen als een hoge stoot- en krasbestendigheid. Het is op groot formaat leverbaar en is toepasbaar voor keukens, badkamers, vloeren, wanden en meubels.

Over Silestone

Silestone kwartswerkbladen bestaan voor meer dan 90 procent uit natuurlijk kwarts. Naast diamant, is dit een van de hardste mineralen die moeder natuur heeft voortgebracht.

Aan het kwarts wordt een mix van hars- en kleurstoffen toegevoegd en eventueel aangevuld met stukjes glas of spiegel om een nog mooier effect te creëren. Hierdoor heeft Silestone de hardheid en kristalachtige uitstraling van kwarts, gecombineerd met praktische voordelen als kras-, vlek-, en zuurbestendigheid.

Leave A Reply