Nieuwe Selsiuz kranen van Osiris Hertman Design

0

De Küchenmeile is in volle gang en Dekker maakt van de gelegenheid gebruik om de nieuwste Selsiuz-kranen te presenteren. De modellen Cone Arc en Cone Counter zijn ontworpen door niemand minder dan top interieurontwerper Osiris Hertman.

Dekker is ook dit jaar te vinden in house4kitchen in Löhne. Hier worden uiteraard de nieuwste trendy kleuren voor werkbladen en achterwanden getoond, maar ook diverse keukenaccessoires, van merken als Jansen en de Bont en Gessi, de design afzuigkappen van WKP en keukenapparatuur van STEEL.

Kenmerkend design

Osiris Hertman is ook aanwezig op de stand voor de introductie van de nieuwste Selsiuz-kranen. Hij ontwierp twee modellen, de Cone ARC en de Cone Counter.

Wat deze kokendwaterkranen typisch Osiris Hertman maken, is te lezen in de eerstvolgende uitgave van K&D. Wel kan alvast verklapt worden dat de kegelvorm vaker terugkomt in zijn ontwerpen.

Click Click GO

De Cone Arc en Cone Counter zijn vanaf 2020 verkrijgbaar in de kleuren Gold, Copper, Gun Metal en RVS. De modellen kunnen met alleen kokend water of ook bruisend en gekoeld water geleverd worden. Dankzij de handige elektronische bediening, het zogenoemde Click Click GO systeem, kan de gebruiker snel schakelen tussen gekoeld, naar kokend of bruisend water.

 

Leave A Reply