Nieuwste Inventum vaatwassers stil en zuinig

0

Voor de Excellent Exclusief-serie van Inventum brengt de fabrikant twee nieuwe vaatwassers uit. Beide vallen vooral op door hun stille en energiezuinige werking.

De IVW6040A en XL-variant IVW6040AXL zijn de nieuwe Excellent Exclusief vaatwassers van Inventum. Beide modellen zijn geschikt voor 15 couverts en verbruiken slechts 9 liter water per wasbeurt. Dat wordt mogelijk gemaakt door de Aquazone: een mechanische verdeler die de waterdruk verdeelt over de bovenste en onderste sproeiarm. Hierdoor wordt het water goed verdeeld over de gehele kuip en kan er met minder water toch meer vaat worden gereinigd.

Zuinig

De vaatwassers zijn tevens energiezuinig, de IVW6040A heeft zelfs energielabel A+++. Om extra zuinig te werk te gaan beschikken de vaatwassers tevens over drie opties tot halve belading.

“Dankzij de BLDC motor zijn de vaatwassers stiller, hebben ze een lange levensduur en leveren ze betere resultaten”, meldt de fabrikant. “De modellen zijn tevens uitgerust met een extra stil optie. Met slechts 36 dB is de IVW6040A één van de stilste vaatwassers in de markt. De vaatwasser is bijna niet hoorbaar en dat maakt hem ook ideaal voor in een open keuken.”

Leave A Reply