Noviteiten van de ‘meesters van de keuken’ onthuld

0

DecoLegno, Häfele en Gaggenau presenteerden deze week tijdens de tweede editie van het ‘Best Kitchen Creators Event’ de meest recente innovaties in inspiratiehuis 20|20.

Deze merken noemen zichzelf de ‘Best Kitchen Creators’. Zij lieten aan 95 relaties de noviteiten van hun merken zien en bespraken de laatste ontwikkelingen in de keukenmarkt.

Architectonisch statement

Gaggenau toonde onder meer de Vario 400 koelkasten, vriezers, koel-vriescombinaties, wijnklimaatkasten en de zoneloze kookplaten serie. Door het design kunnen de apparaten uit de 400 serie naadloos geïntegreerd worden.
“DecoLegno, Häfele en Gaggenau vormen een exclusieve partnership waarin vakmanschap, kwaliteit in technologie, respect voor het ambacht en oog voor detail samensmelten om perfecte state-of-the-art maatwerk keukens te creëren”, zo luidt de verklaring van de merken.

Unito smart watersysteem

De noviteit van Häfele was het Unito smart watersysteem dat kokend, gekoeld gefilterd en bruisend water kan leveren. Met de introductie van de Unito schuift Häfele watersystemen naar een heel ander niveau. Dankzij de bijbehorende Unito app zijn persoonlijke voorkeuren in te stellen en kan men service meldingen ontvangen.

‘Duna’ collectie van DecoLegno

DecoLegno, de exclusieve leverancier van ‘Decoratief Plaatmateriaal’ van het Italiaanse merk Cleaf, toonde tijdens het evenement onder andere de nieuwe collectie Duna. Deze is geïnspireerd op landschappen die door erosie ongewone vormen aannemen.
Geavanceerde perswalsen bij Cleaf bieden de mogelijkheid om een uitzonderlijke structuur en reliëf te creëren. Deze collectie is uitermate geschikt om toe te passen in keuken-en interieurdesign.

Van traditioneel naar tech

Gastspreker Karel van der Horst, Digital Officer Europe van BSH Home Appliances Group, waar Gaggenau deel van uit maakt, sprak tijdens het evenement over de snel veranderende keuken waarin connectiviteit centraal staat: 
“BSH verandert van fabrikant van traditionele huishoudapparatuur naar een Hardware+ bedrijf. Connected keukenapparatuur speelt hierin een belangrijke rol. De ontwikkelingen op dit gebied zet aan tot nieuwe samenwerkingsverbanden en de Best Kitchen Creators maakten vandaag de verandering tastbaar voor het publiek.”

Leave A Reply