Nu ook tegels verkrijgbaar in Little Greene kleuren

0

Verfproducent Little Greene stelt acht kleuren beschikbaar voor de tegels van Bert & May. Er is ook behang verkrijgbaar waarmee de verf gecombineerd kan worden.

Bert & May is specialist in handgemaakte, ambachtelijke tegels. De fabrikant maakt gebruik van natuurlijke pigmenten die met de hand worden gemengd. De tegels zijn verkrijgbaar in acht Little Greene kleuren. Ze vormen een mooi contrast met de matte verf van de Little Greene. Deze combinatie kan bijvoorbeeld worden toegepast in keukens of badkamers. Binnen het verfassortiment is Intelligent Satinwood geschikt voor het schilderen van keukenkasten, omdat deze verf harder en afwasbaar is.

Vanaf het moment dat de twee merken gingen samenwerken, ontdekten ze al snel een overeenkomst tussen het Bert & May palet en de Little Greene collecties ‘Colours of England‘ en ‘Stone’. En dus werden uit deze kleurencollecties de tinten voor de samenwerking geselecteerd.

Bert & May x Little Greene-collectie

De Bert & May x Little Greene-collectie bevat acht klassieke Little Greene-kleuren verwerkt in twee typen tegels: de zachte, krijtachtige vierkante cementtegel en de rijke en glanzende, geglazuurde visgraattegel van klei. Beide tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren Purple Brown, Bassoon, Aquamarine Pale, Royal Navy, Livid, Rolling Fog, French Grey en Chemise.

Behang

Little Green heeft ook een ruime collectie behangen in het assortiment. Die kunnen in badkamers en keukens gebruikt worden op muren die niet snel nat worden. Zo heeft Little Greene een speciale collectie ontworpen in samenwerking met National Trust. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het in stand houden van gebouwen die van historisch belang zijn.

Little Greene’s Managing Director, David Mottershead:

“Little Greene en National Trust hebben een wezenlijke synergie: conservering, restauratie en heruitvinden liggen beide organisaties nauw aan het hart. National Trust bewaart eeuwen aan erfgoed ten bate van toekomstige generaties; een sentiment dat weerklinkt in Little Greene’s benadering met betrekking tot de herontdekking en het gebruik van historische kleuren en patronen in de 21e eeuw.”

Comments are closed.