Online behangen met Graham & Brown

0

Graham & Brown, fabrikant van behang en verf, heeft een app ontwikkeld voor het visualiseren van patronen en kleuren aan de muur. Nu kunnen consumenten thuis hun woning virtueel behangen.

Het is voor velen ook zonder coronacrisis lastig om het juiste behangetje uit te zoeken. Nu we niet zomaar onbeperkt mogen winkelen, komt fabrikant Graham & Brown met een oplossing.

Via een app kan iedereen nu zien hoe een behang in je eigen huis staat. Het is zelfs mogelijk om in de kamer te bewegen om het patroon op de muur zo vanuit iedere hoek en met elk soort licht te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om het behang van dichtbij te zien, zodat alle details zichtbaar worden.

“Veel mensen willen graag hun muur behangen, maar vinden het lastig om het resultaat ervan op de muur in te schatten. Inspiratie is te vinden in zowel de omgeving als online en in tijdschriften, maar voor de meesten ligt de uitdaging in het inschatten van het resultaat in hun eigen huis. Deze app helpt  hierbij. Als een creatie bevalt, kun je hem direct kopen.”

  • Alan Kemp, Hoofd Brand bij Graham & Brown.

Graham & Brown DecoratAR is gratis beschikbaar in de Apple App Store. Vanaf september 2020 zal de app ook gratis beschikbaar zijn voor Android.

Leave A Reply