Oplossingen Joseph Joseph voor te weinig kastruimte

0

Steeds meer Nederlanders wonen in kleine appartementen en vaak is er maar weinig ruimte voor keukenkasten. Dat hoeft niet erg te zijn, stelt fabrikant Joseph Joseph, mits je zo’n kastje maar praktisch inricht. Deze accessoires kunnen daar bij helpen.

De oplossing van Joseph Joseph heet Cupboard Organisation. Dit is feitelijk een collectie accessoires die ervoor zorgen dat je overzicht houdt in een overvol keukenkastje. De kruiden bij de kruiden, de potjes bij de potjes en voor pannendeksels wordt ruimte gecreëerd aan de binnenkant van een kastdeur. We zetten de nieuwste oplossingen van Joseph Joseph op een rij:

CupboardStore 
Deze handige organiser voor keukenkastjes heeft verschillende hoogtes, waardoor alle producten makkelijk zichtbaar en te pakken zijn. Bovendien is de Cupboard Store uitschuifbaar, waardoor hij elk soort keukenkastje past. Beschikbaar voor kasten van 42 tot 61.5 cm.

CupboardStore Compact 
Ook deze organiser heeft verschillende hoogtes en maakt de producten goed zichtbaar. Het handige aan deze accessoire is dat hij nog een lade heeft waar de kleinste producten in opgeborgen kunnen worden, zoals bouillonblokjes. Beschikbaar voor kasten met een minimum diepte van 26 cm.

CupboardStore Set van vier houders voor pannendeksels
Pannendeksels zijn doorgaans  onhandig om op te bergen. Met deze vier houders voor pannendeksels kunnen deze eenvoudig aan het deurtje van een kast of de binnenkant van een lade gemonteerd worden. De houders zijn beschikbaar voor pannen met een diameter van 16-24 cm.

CupboardStore ophangbare organiser met lades
Dit handige laadje kan eenvoudig aan een plank gemonteerd worden en creëert hiermee meer opbergruimte. Zo hoeven producten niet alleen onhandig opgestapeld te worden maar kunnen kleine producten in dit laadje ondergebracht worden! Beschikbaar voor kasten met een minimumbreedte van 23.5 cm en maximale plankhoogte van 2 cm.

CupboardStore ophangbaar kruidenrek
Ook deze organiser dient als laadje aan een plank, maar geeft ruimte voor zeven specerijenpotjes (die hier overigens niet bijgeleverd worden). Keukenkastjes dienen een minimumbreedte van 32 cm te hebben en de plank maximaal 2 cm.

Leave A Reply