Opzetbare kappen voor Modular L.I.’s Shellby

0

Verschillende smaken, verschillende interieurs. En dus breidde designer Jeffrey Huyghe zijn originele Shellby-ontwerp uit met een wisselbare kap beschikbaar in vijf verschillende kleuren.

Modular Lighting Instruments gaat met Shellby Skins een stap verder in de moduleer- en personaliseerbaarheid van architecturale verlichting.

Het startpunt van de Shellby Skins is parelmoer-achtige schelp. Afhankelijk van de lichtinval veranderd de kleur van rozig naar grijs en saliegroen.

Net een echte schelp

 

“Een diepgang in de afwerking die verkregen wordt door het adoniseren*,” vertelt Huyghe. Dit is een oppervlaktebehandeling om metalen zoals aluminium en titanium te voorzien van een oxidelaag. Door de kleur kun je de structuur van het ruwe materiaalnog zien, het resultaat van het zandstralen van de bekleding voordat ze geanodiseerd wordt.”

Voor het interieur zijn vijf schelpen verkrijgbaar die makkelijk te monteren zijn. Zij worden geleverd in het zwart, zilverbrons, brons, champagne en goud. De lampen kunnen zowel als plafondlampen als wandarmaturen dienen.

 

Comments are closed.