Orgalux: “Handige lade-indeling voorkomt frustratie”

0

Wie dit jaar verantwoordlijk is voor het kerstmenu ziet de bui al hangen: een dag lang zoeken naar de juiste kruiden en keukengerei. Wat je nodig hebt, ligt altijd onderin de kast. Fabrikant Orgalux heeft hier wat op gevonden en geeft drie tips voor een handige lade-indeling

Spice Sam

Alle kruidenpotjes op een rij

Zoeken naar kruiden is niet alleen tijdverspilling, het kan ook nog eens een gerecht verpesten. Je hebt immers vaak een specifiek ingrediënt nodig op een specifiek tijdsmoment in het kookproces. Orgalux heeft hier een oplossing voor gevonden. Spicy Sam, de kruidenhouder van Orgalux, zorgt voor overzicht in de kruidenlade.

Steel Sally

Handig handelen met Steel Sally

Zo mogelijk nog chaotischer dan je kruidenlade, is ongetwijfeld de lade met kookgerei. Een spatel, de rasp die je bijna nooit gebruikt, of dat ene fijne aardappelschillertje. Heel fijn als al die kleine spulletjes netjes geordend in een lade liggen en je er snel bij kunt. Steel Sally biedt plaats voor je werkbestek, een veilige messenhouder en een foliesnijder.

Een fijne eigenschap aan deze lade-indeling is dat je de inhoud volledig kunt personaliseren. Van kleur tot breedte én de indeling.

Dish Daniel

Tafeltje dek je met Dish Daniel

Ken je dat gevoel? Je denkt het juiste aantal borden geteld te hebben, maar je komt er toch ééntje te kort? Dat scenario behoort officieel tot de verleden tijd met Dish Daniel. Je dekt de tafel in een mum van tijd met deze verstelbare bordenhouder die je handig optilt uit de lade en in één beweging naar tafel brengt. Nog ergonomisch ook. De grootte van de houder kun je zelf instellen, afhankelijk van de grootte van het bord.

 

Leave A Reply