Facebook Twitter Instagram
    Trending
    • Tot 2500,- subsidie voor digitaliserende MKB’ers
    • Vijf nieuwe boeken over eten
    • Vloerenfabrikant COREtec dit najaar op vier beurzen aanwezig
    • DKG Groep krijgt Groene Pluim
    • Nederlanders stellen grote aankopen uit
    • Arte bouwt verder aan duurzame toekomst
    • RAK Ceramics neemt kranenspecialist Kludi over
    • Falmec Nederland kijkt positief terug op EuroCucina
    Keuken & Design
    • Home
    • Markt
      • Awards
      • Evenementen
      • Financieel
      • Keukenmarkt
      • Woningmarkt
      • Literatuur
    • Interieur
      • Smart
      • Verlichting
      • Wanden en vloeren
    • Producten
      • Apparatuur
      • Keukens
      • Kranen
      • Spoelbakken
      • Werkbladen
    • Designers
    • K&D Wiki
    • Adverteren
    • Abonneren
    Keuken & Design
    Home » Berichten » Outdoor collectie Sub-Zero Wolf nu ook in Nederland leverbaar

    Outdoor collectie Sub-Zero Wolf nu ook in Nederland leverbaar

    De Sub-Zero outdoor collectie is op de internationale markt al een tijdje leverbaar, maar komt nu ook naar Nederland en België. De collectie bestaat uit kookapparatuur van Wolf en bijpassende koelladen van Sub-Zero.

    Het assortiment outdoor grills bestaat uit zes modellen, van een 33 centimeter brede side grills tot een 137 centimeter brede kookunit. Om de keuken af te maken levert Sub-Zero Wolf ook bijpassende koelladen en een 76 centimeter brede warmhoudlade.

    Koelladen

    De koelunit van Sub-Zero beschikt over energieklasse A++ en bestaat uit twee laden. De totale inhoud bedraagt 71 liter. Voldoende voor het koelen van drankjes en gerechten.

    Outdoor Grills

    Naast twee losse grills met een breedte van 33 centimeter, bestaat de collectie uit vier zogenoemde Outdoor Grills. Zij zijn verkrijgbaar als werkend op aardgas en propaangas (LP). Het grootste model is 1372 mm breed. Dit exemplaar past als enige niet in het bijpassende onderstel dat voor de Outdoor Grills ontworpen is.

    In de Outdoor Grill kan eigenlijk alles klaargemaakt worden. Op de grote roosters kan men groenten, vlees en vis op verschillende niveaus roosteren en voor het gelijkmatig braden wordt een spit meegeleverd.

     

    Gerelateerd

    Previous ArticleBinnen en buiten genieten dankzij het juiste schakelmateriaal
    Next Article Neolith wint Plus X Award

    Leave A Reply Cancel Reply

    Lees K&D Online
    Premium

    De meubelmaker: Riante woonkeuken in voormalige Amsterdamse balletschool

    Veganistisch interieurdesign: wat is dat eigenlijk?

    Inge van Poppel: Wordt ook wel ‘de meubelfluisteraar’ genoemd

    Ryan Lalay: De marketeer die ook handelt in keukens

    Manja ten Berge-Hutten: 28 jaar ervaring

    Kranen van Dornbracht nu beschikbaar als BIM-data

    Bob Romijnders: “Keuken is een belangrijk puzzelstuk”

    Nanne Schuiveling: Van danseres naar interieurarchitect

    Frans Pahlplatz: “Er worden veel te veel keukens weggegooid”

    “Alsof ik naar een hele slechte film keek”

    Nieuwsbrief
    Nieuwsbrief
    Contact
    Pressure Media
    Postbus 16
    8070 AA Nunspeet
    06-18118260
    info@pressuremedia.nl
    Abonneer je op deze blog

    Wil je niet wachten tot de volgende nieuwsbrief en meteen een bericht krijgen als wij hier iets nieuws posten? Meld dan hieronder jouw email-adres aan!

    Volg ons op Instagram
    Volg ons op Instagram

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

     

    Reacties laden....