Outdoor collectie Sub-Zero Wolf nu ook in Nederland leverbaar

0

De Sub-Zero outdoor collectie is op de internationale markt al een tijdje leverbaar, maar komt nu ook naar Nederland en België. De collectie bestaat uit kookapparatuur van Wolf en bijpassende koelladen van Sub-Zero.

Het assortiment outdoor grills bestaat uit zes modellen, van een 33 centimeter brede side grills tot een 137 centimeter brede kookunit. Om de keuken af te maken levert Sub-Zero Wolf ook bijpassende koelladen en een 76 centimeter brede warmhoudlade.

Koelladen

De koelunit van Sub-Zero beschikt over energieklasse A++ en bestaat uit twee laden. De totale inhoud bedraagt 71 liter. Voldoende voor het koelen van drankjes en gerechten.

Outdoor Grills

Naast twee losse grills met een breedte van 33 centimeter, bestaat de collectie uit vier zogenoemde Outdoor Grills. Zij zijn verkrijgbaar als werkend op aardgas en propaangas (LP). Het grootste model is 1372 mm breed. Dit exemplaar past als enige niet in het bijpassende onderstel dat voor de Outdoor Grills ontworpen is.

In de Outdoor Grill kan eigenlijk alles klaargemaakt worden. Op de grote roosters kan men groenten, vlees en vis op verschillende niveaus roosteren en voor het gelijkmatig braden wordt een spit meegeleverd.

 

Leave A Reply