Pelgrim lanceert compleet matzwarte serie

0

Keukenmerk Pelgrim lanceert een serie matzwarte apparaten die volledig op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit gas- en inductiekookplaten, afzuigkappen, multifunctionele ovens en een koffiemachine.

Ieder apparaat in de nieuwe serie is compleet matzwart. Niet alleen het front, maar ook de de handgrepen en bedieningsknoppen. Pelgrim geeft aan dat de afwerking niet alleen mooi is, maar ook makkelijk schoon te maken is. Door de geëmailleerde laag zijn vingerafdrukken vrijwel niet zichtbaar.

Deze combi-stoomoven met magnetronfunctie werd onlangs uitgeroepen tot Gekozen Product van het Jaar 2021 in de categorie ovens. De multifunctionele 3-in-1 oven is geschikt voor een nis van 45 cm, heeft een XL binnenruimte van 50 liter en 18 ovenfuncties waaronder turbo-hetelucht, (combi) stomen en grillen. De oventemperatuur is regelbaar van 30 tot 230 ºC. De stoomtemperatuur is tot op de graad nauwkeurig in te stellen van 30 tot 100 ºC en werkt met een externe stoomgenerator met waterreservoir van 1,3 liter.

Comments are closed.