Philips Hue uitgebreid met vintage filament lampen

0

Wel interesse in smart verlichting, maar ook in de gezellige uitstraling van ouderwetse gloeilampen? Signify heeft een combinatie gemaakt en breidt het Philips Hue assortiment uit met een drietal slimme, vintage lampen.

De Philips Hue led-filament lampen doen qua functionaliteit niet onder voor het huidige aanbod aan slimme lampen, maar hebben een andere uitstraling dankzij de filamenten (lees: gele staafjes) De lampen gloeien amberkleurig zoals we dat van de ouderwetse gloeilampen van vroeger gewend waren.

“We streven ernaar om slimme verlichting toegankelijker te maken en we willen mensen meer keuze bieden als het gaat om de connectiviteit, bediening, sfeer en esthetiek van hun verlichting”, zegt Jasper Vervoort, Business Leader Home Systems and Luminaires bij Signify.

“We zijn er trots op dat we naast onze allereerste Philips Hue decoratieve filament lamp een aantal nieuwe en bijgewerkte producten kunnen introduceren, waaronder de nieuwe Philips Hue slimme stekker, de Philips Hue slimme schakelaar en de vernieuwde Philips Hue Go draagbare slimme tafellamp met Bluetooth besturing.”

Twee nieuwe accessoires

Met de Philips Hue slimme stekker is het mogelijk om elke armatuur – ook die waarin u geen slimme lamp kunt plaatsen – op een Philips Hue systeem aan te sluiten.
De tweede nieuwe accessoire is de Phillips Hue smart button, een kleine en onopvallende knop met een magnetische basis waarmee met  één aanraking de slimme verlichting bediend kan worden.

Leave A Reply