Poggenpohl in exclusief project in voormalig Titanic-rederij

0

Het beroemde ‘Oceanic House’ behoort tot de meest exclusieve panden in de metropool Londen en biedt een onbetaalbaar uitzicht op de Big Ben en Trafalgar Square. Dit historische gebouw werd in 1907 gebouwd als hoofdvestiging van de White Star Line, de rederij van de Titanic. Later waren in het ‘Oceanic House’ eerst een bank, vervolgens diverse afdelingen van het Britse ministerie van defensie en daarna een restaurant gevestigd. In 2016 werd begonnen met de verbouwing van de bovenste verdiepingen in zes luxe woningen en een duplex-penthouse.

In het kader van de 100 miljoen-£-renovatie van het ‘Oceanic House’ worden in de exclusieve appartementen grote Poggenpohl keukens geplaatst.

Strakke lijnen in historisch pand

De designers van de Poggenpohl studio van Londen Wigmore Kitchens hebben moderne en strak gelijnde keukens voor het ‘Oceanic House’ ontworpen. De fronten zijn uitgevoerd in matlak kiezelgrijs en terra. Deze strakke keukens vormen een mooi contrast met de hoge gestuukte plafonds en antieke houten deuren van het historische pand.

Leave A Reply