By

Poggenpohl, de keukenfabrikant uit Herford, is voor de 6e keer op rij als sterk Duits merk onderscheiden. In de bijzondere omgeving van de exclusieve Axel Springer Journalisten Club in Berlijn werd de felbegeerde onderscheiding ‘Superbrands Germany 2016/2017’ uitgereikt aan Poggenpohl en nog 49 andere merken.

Poggenpohl, het bedrijf vol tradities, behoorde inmiddels voor de 6e keer op een rij tot de sterkste Duitse merken. Uit handen van Stephen Smith, voorzitter van de internationale Superbrands organisatie, nam Christiane Danielsmeyer, afdeling marketing van Poggenpohl, de felbegeerde trofee ‘Superbrands Germany 2016/2017’ in ontvangst.

“Deze nieuwe onderscheiding is een bevestiging van de constante acceptatie van het merk. Poggenpohl was en is een pionier op het gebied van de moderne keuken en plaatst steeds weer mijlpalen in de internationale keukengeschiedenis”, aldus Christiane Danielsmeyer.

Al meer dan 22 jaar onderscheidt Superbrands als grootste marketingorganisatie ter wereld de beste en sterkste merken van een land. Het label ‘Superbrands Germany’ werd dit jaar voor de zevende keer verleend. De vakjury heeft Duitse merken beoordeeld op de criteria als merkdominantie, klantenbinding, goodwill, duurzaamheid en merkacceptatie.

Poggenpohl heeft dit jaar al meerdere belangrijke prijzen gewonnen. Voor de innovatieve themakasten +STAGE ontving het bedrijf uit Herford de Red Dot Award: Product Design 2017, de German Design Award 2017 ‘Special Mention’, de Good Design Award 2016 en de Plus X Award 2016.

Op de foto:

Stephen Smith (voorzitter van de internationale Superbrands organisatie), Christiane Danielsmeyer (Marketing Poggenpohl), Norbert Lux (Managing Director Superbrands Germany)

Gerelateerde berichten

Nederland consumeerde in 2018 ruim 20 procent minder materialen dan in 2000. Ook de...

“Luxueus tijdloos en doelbewust in eenvoud.” Zo omschreef de de jury van de iF Design Awards de...

Cevisama is een gigantische beurs voor keramiek, badkamerproducten en natuursteen in Spanje. Hier...

Leave a Reply