By

De Porsche Design Tower Miami is het eerste woonproject van Porsche Design. In deze 60 verdiepingen tellende toren heeft het merk functioneel design en technische innovaties samengebracht. Zo worden bewoners met een geavanceerde autolift naar hun woning gebracht.

De lift zorgt ervoor dat bewoners letterlijk in de wolken zijn. De immens hoge toren hoeft niemand te beklimmen, een gepatenteerde lift brengt iedere bewoner waar hij wezen moet.

De autolift is slechts één van de luxe bijzonderheden die de Porsche Design Tower Miami te bieden heeft. Vrijwel alle woningen zijn voorzien van een zwembad en een buitenkeuken op het balkon. Dat is een absolute noviteit voor Miami en vindt men normaal gesproken alleen in penthouses.

Carbon

Alle 132 woningen van het gebouw zijn voorzien van een luxe keuken van Poggenpohl. De designers van dit merk hebben op basis van de wensen van de eigenaren grote keukens ontworpen en daarin de nieuwste technieken verwerkt. Zo koos bijvoorbeeld een groot gedeelte van de nieuwe eigenaren voor het innovatieve glazen front Carbon.

Poggenpohl en Porsche

Porsche Design en Poggenpohl verbindt een jarenlang partnerschap. Beide bedrijven bieden al decennialang een uniek design, functionele perfectie en innovatieve materialen. In september 2007 presenteerden zij de gezamenlijk ontwikkelde keuken P ́7340 Design by Studio F. A. Porsche, wat een mijlpaal werd in de geschiedenis van de inbouwkeuken. In 2014 zetten Poggenpohl en Porsche Design hun succesvolle samenwerking voort met de ontwikkeling van de P ́7350 Design by Studio F. A. Porsche. Beide keukenconcepten werden meermaals onderscheiden met internationale designprijzen.

Gerelateerde berichten

Zojuist is bekend gemaakt dat Salone del Mobile, en dus ook EuroCucina, verschoven wordt naar 13...

Vandaag hebben brancheorganisaties een nieuw winkelprotocol gepubliceerd dat retailers op hun...

Een keuken inplannen zonder kans op besmetting met coronavirus? KeukenAtlas heeft er werk van...

Leave a Reply