Primeur voor ASWA Keukens: nieuwste SieMatic model

0

SieMatic nieuwste keukenmodel, de SLX Pure, is zaterdag 19 en zondag 20 oktober voor het eerst te zien tijdens het Lifestyle Event van ASWA Keukens in Helmond.

“Elegante en transparante oppervlakken en delicate verhoudingen: van de 6,5 millimeter dunne elementen tot het slimme interieur en volledig nieuw ontworpen verzonken greep met discreet geintergreerde en individueel regelbare lichtarmatuur”, zo omschrijft SieMatic de nieuwe SLX PURE. Dit model is ontworpen naar aanleiding van het jubileumjaar van SieMatic.

Koken met Dialog

Tijdens het LifeStyle Evenent wordt niet alleen deze keuken, maar ook de nieuwe 7000 generatie inbouwapparatuur van Miele geïntroduceerd. Verder kunnen gasten kennis maken met de Dialog Oven van Miele en er worden kookdemonstraties gehouden met de stoomovens uit de serie.

Speciale gast

ASWA Keukens heeft SieMatic’s interieurarchitect Perry Hanssen uitgenodigd om tijdens het Lifestyle Event aanwezig te zijn. Hij richtte onder meer de flagship store van SieMatic in Amsterdam in en is wereldwijd verantwoordelijk voor de keukendesigns en showrooms van SieMatic. Hij is op zowel zaterdag als zondag aanwezig voor interieuradvies en het beantwoorden van vragen.

Praktische informatie

Het Lifestyle Event vindt plaats bij ASWA Keukens in Helmond, Zuiddijk 18. Iedereen is welkom en toegang is gratis. Op zaterdag vindt het event plaats van 10.00 – 17.00 uur en op zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Leave A Reply