Print je favoriete keukenkraan

0

GROHE is begonnen met de verkoop van twee verschillende kranen gemaakt door 3D-metaaldruk. De fabrikant ziet toekomst in deze technologie. Wat betreft GROHE hoeft geen keuken of badkamer meer hetzelfde te zijn.

De eerste 3D-geprinte kranen – de GROHE Atrio Icon 3D en de GROHE Allure Brilliant Icon 3D – zijn nu verkrijgbaar. De kranen zijn gemaakt van messing en hebben een slank design. Het ultradunne ontwerp van de GROHE Atrio Icon 3D en het holle interieur in het vertrouwde ontwerp van GROHE Allure Brilliant zorgen ervoor dat de waterstroom eruitziet als een optische illusie. De printer doet er enkele dagen over om de kranen te produceren.

Grenzeloos design

GROHE komt met de nieuwe technologie tegemoet aan de groeiende behoefte van consumenten op het ontwerpen van keukens en badkamers naar hun eigen individuele smaak.

Michael Seum, Vice President Design bij GROHE: “Bij GROHE geloven we dat iets compleet nieuws een gedurfde visie nodig heeft. Wat wel of niet mogelijk is, wordt een kwestie van perspectief. Met 3D openen we een compleet nieuwe manier van denken over productontwerp in de toekomst. Deze productiemethode biedt de mogelijkheid om kranen in kleine hoeveelheden te ontwerpen volgens de wensen en persoonlijke smaak van onze klanten. Zo stellen we geen grenzen meer aan individuele personalisatie.”

De limited editions van de GROHE Icon 3D en GROHE Allure Brilliant Icon 3D zijn op aanvraag verkrijgbaar. De prijs van deze producten is eveneens op aanvraag.

Leave A Reply